top of page

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤOY ΟΜΙΛΟΥ VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES

Ημερομηνία 08/04/2020

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤOY ΟΜΙΛΟΥ VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

Στα πλαίσια του προγράμματος Voucher, σας αποστέλλω την παρακάτω προσφορά του ομίλου μας, για το "Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάση ΚΑΔ οριζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών".

Ο όμιλος μας είναι ένας εκ των δύο ομίλων σε όλη την Ελλάδα με καθετοποιημένη εξυπηρέτηση ολόκληρου του έργου Πανελλαδικά και συγκεκριμένα:

1ον Είμαστε πάροχοι κατάρτισης Μακεδονίας: Α/Α 150, 195 και 254 Ιδιοκτησίας του ομίλου με τις επωνυμίες RAM computer, ELKEDIM και Easy Computer της απόφασης: Αρ. 305/6-4-2020 (ΑΔΑ:Ψ3Ε246ΜΤΛΚ-ΧΙ6) του

2ον Πάροχος τηλεκατάρτισης (Ο.Σ.Τ.Κ) Πανελλαδικά: Με την επωνυμία freestudies.gr απόφαση αρ. 306/6-4-2020 (ΑΔΑ: 62ΕΓ46ΜΤΛΚ-0ΝΝ) του ΥΠ.ΕΡ.ΚΟΙΝ.ΥΠΟΘ.

3ον Φορέας Πιστοποίησης σε όλη την Ευρώπη: Με επωνυμία Vellum Global Educational Services Απόφαση Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης ΕΣΥΔ Πιστοποιητικού Αρ. 925-3

Για τις ανάγκες του προγράμματος των ελεύθερων επαγγελματιών επιστημόνων VOUCHER 600€, ο φορέας μας καλύπτει όλες τις ανάγκες τηλεκατάρτισης (μέσω της πιστοποιημένης από το Υπουργείο Εργασίας πλατφόρμας, voucher.freestudies.gr, ιδιοκτησίας του ομίλου μας) και εξ αποστάσεως πιστοποίησης των ωφελούμενων του προγράμματος (μέσω του διεθνούς αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services, ιδιοκτησίας του ομίλου μας) καθώς και τη διεκπεραίωση των διαδικασιών ενεργοποίησης με τα τοπικά ΚΔΒΜ 2 του Ομίλου RAM computer με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. O όμιλος RAM είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης, πάροχος τηλεκατάρτισης και φορέας πιστοποίησης.

Ο όμιλος RAM, καλύπτει όλες τις ανάγκες τηλεκατάρτισης και εξ αποστάσεως πιστοποίησης των ωφελούμενων του προγράμματος "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 Αριθ. πρωτ.: 286/2.4.2020 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 2/2020".

Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος ο όμιλος μας παρέχει ΔΩΡΕΑ 50€ για ενίσχυση του ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης του Συλλόγου σας, για την υποστήριξη του σκοπού του, για κάθε μέλος του δικηγορικού συλλόγου που θα εγγραφεί στο Voucher 600€, μέσω του ομίλου μας.

Επιπλέον, με γνώμονα την όσο το δυνατόν πληρέστερη και ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων, ο όμιλος μας, ενισχύει τους ωφελούμενους  με μια σειρά προνομίων και παροχών επιπρόσθετης αξίας 1200€.

Έτσι τα οφέλη των δικαιούχων του προγράμματος, που θα επιλέξουν τον όμιλο μας για τη συμμετοχή του στο Voucher των 600 € θα τριπλασιαστούν.

Συγκεκριμένα επιλέγοντας ένα από τα 10 προγράμματα της πρόσκλησης (Συνημμένο Αρχείο, Κατάλογος Προγραμμάτων - Μαθημάτων) μαζί με την επιταγή κατάρτισης των 600 € και εφόσον λάβετε μέρος στη διαδικασία πιστοποίησης (ασχέτου αποτελέσματος), θα λάβετε επιπρόσθετα:

1.      Συμμόρφωση της επιχείρησης του δικαιούχου με τον Γ.Κ.Π.Π.Δ. (GDPR) από πιστοποιημένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών συμμόρφωσης GDPR. Live σεμινάριο με διακεκριμένο καθηγητή για την προσαρμογή σας στο Γ.Κ.Π.Π.Δ.  Συνολικής Αξίας 700 €.

2.      Ένα ΔΩΡΕΑΝ  εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο πρόγραμμα 4 μηνών της επιλογής σας, από τα 11 προτεινόμενα που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο (Κατάλογος Δωρεάν Προγραμμάτων) αξίας 300 €.

3.      Δωρεάν εξέταστρα για την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού για το παραπάνω γνωστικό αντικείμενο της επιλογής σας αξίας 190 €.

4.      Εναλλακτικά αντί του 2ου και 3ου δώρου, σας προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας όλων των επιπέδων (Α1 έως C2)  με επιπρόσθετη έκπτωση στα εξέταστρα 75%. (Οι εξετάσεις είναι προαιρετικές).  Συνολικής αξίας 550 €.

5.      Δώρο Tablet ή Αξεσουάρ ή Ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα νέας  τεχνολογίας της επιλογής σας, αξίας έως 60 € (Κατάλογος Δώρων)

Η διαδικασία συμμετοχή σας, είναι απλή.

Α) Ελέγξτε εάν είστε δικαιούχος (Κατάλογος επιλέξιμων ΚΑΔ) με βάση τον Κύριο - Πρώτο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ), θα πρέπει να ασκείτε αυτή τη δραστηριότητα τουλάχιστον έως τις 20-3-2020. Επιλέξιμος είναι και δευτερεύων ΚΑΔ, μόνο εάν ο τζίρος του δευτερεύοντα είναι μεγαλύτερος του μη επιλέξιμου πρωτεύοντα και έχει δηλωθεί στην τελευταία φορολογική δήλωση στο έντυπο Ε3. (Ρωτήστε τον λογιστή σας)

Β) Συμπληρώστε την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Γ) Φωτογραφήστε την ταυτότητα σας (μπρος-πίσω), φωτογραφήστε την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου της τράπεζας για να φαίνεται ευκρινώς ο IBAN και το ονοματεπώνυμο σας, ως πρώτος δικαιούχος. Εάν δεν έχετε βιβλιάριο, κάντε screen shot την οθόνη του E-banking (πληροφορίες λογαριασμού). Φωτογραφήστε την εξουσιοδότηση που υπάρχει στα συνημμένα, αφού την υπογράψετε.

Δ) Στείλτε τα παραπάνω αντίγραφα με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε: 1. Email: info@freestudies.gr 2. SMS: Απευθείας από το Smart phone κινητό σας, στον αριθμό  6981223888 3. Viber: Απευθείας από το Smart phone ή το tablet, στον αριθμό  6981223888

Τα εξουσιοδοτημένα στελέχη του ομίλου μας, θα αναλάβουν την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών στο πληροφοριακό σύστημα "Εργάνη" του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και θα προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του Voucher, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό (πιθανή ημερομηνία 14-4-2020) να κατατεθεί στον λογαριασμό σας το πρώτο μέρος της επιδότησης, τα 400 € από τα 600 € που είναι το σύνολο. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα σας σταλούν τα δώρα σας και το υπόλοιπο της επιδότησης (200 €).

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Τάκης

Πρόεδρος Ομίλου

bottom of page