top of page

Επίδομα 600 ευρώ λόγω covid-19


Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΚΔΜΒ2 Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, αποτελεί επίσημο και εγκεκριμένο Πάροχο Τηλεκατάρτισης του προγράμματος «Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάση ΚΑΔ οριζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών» του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων». Στο πρόγραμμα αυτό, όπως ήδη γνωρίζετε, μπορούν να ενταχθούν οι Δικηγόροι, σύμφωνα με τους επιλέξιμους ΚΑΔ που παραθέτουμε παρακάτω και να λάβει ο καθένας τους το επίδομα των 600 ευρώ. Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης ως εγκεκριμένος πάροχος του προγράμματος αναλαμβάνει να υποβάλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής των ωφελούμενων στο πρόγραμμα, να ενεργοποιήσει την επιταγή κατάρτισής τους και να υλοποιήσει το σύνολο του προγράμματος, φυσικά εντελώς δωρεάν για όλους τους Δικηγόρους. Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης θα υλοποιήσει και τα 10 αντικείμενα θεωρητικής κατάρτισης. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, παρέχει σε κάθε ωφελούμενο Δικηγόρο, που θα επιλέξει ως πάροχο το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης εντελώς δωρεάν, πιστοποιημένο σεμινάριο «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 150 ωρών, μέσω τηλεκατάρτισης. Το σεμινάριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διδάξει ένας Δικηγόρος σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων όπως ΚΕΚ, ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΣΔΕ κλπ. Παράλληλα με το επάγγελμα της Δικηγορίας.

Οι Δικηγόροι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα ΕΔΩ και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί της συνεργάτης του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης για να τους καθοδηγήσει σωστά για τη διαδικασία είσπραξης του επιδόματος των 600 ευρώ που δικαιούται μέσω της παρακολούθησης προγράμματος τηλεκατάρτισης. 


Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία. Με εκτίμηση, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Δωδεκανήσου 23, 4ος όροφος (Μέγαρο Μιχαηλίδη), Θεσσαλονίκη Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 9.00 π.μ.- 21.00 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) Τηλ. 2310500473-2313051525-2311242875 Fax: 2310500473 www.ianap.gr

bottom of page