top of page

Διαδικασία υπαγωγής στο Πρόγραμμα voucher των Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών (συνέχεια ενημερ

Αγαπητοί Κύριοι/ες,

Σε συνέχεια της ενημερωτικής επιστολής μας σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης με μορφή VOUCHER των Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών, σας πληροφορούμε ότι εκδόθηκε η σχετική Υπουργική Απόφαση που διευκρινίζει τις διαδικασίες υποβολής και ένταξης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η υποβολή σχετικής αίτησης μέχρι και την Δευτέρα 20/04/2020 .

Για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε την διαδικασία συμμετοχής σας στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την υποβολή της αίτησης σας στο πληροφοριακό σύστημα.

Για να μπορούμε να το κάνουμε αυτό θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατόν τα παρακάτω δικαιολογητικά (σας τα παραθέτουμε και σε ξεχωριστό αρχείο).

1.Tο ΑΦΜ του ωφελουμένου, το επώνυμο, το όνομα και το κύριο ΚΑΔ που είναι ήδη ενταγμένος. Να γίνει εκτύπωση από το Taxis Net. 2. Εκτύπωση τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN, Τράπεζας), στον οποίο και θα καταβληθεί το εκπαιδευτικό επίδομα για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης. 3. Τα στοιχεία επικοινωνίας του και να συμπληρώσει υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). 4. Να υποβάλλει το αντικείμενο κατάρτισης που ο ωφελούμενος επιθυμεί μεταξύ των δέκα προτεινόμενων αντικειμένων.

5. Φωτοτυπία ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου. 6. Συμπληρωμένη και υπογραμμένη την εξουσιοδότηση που σας έχουμε επισυνάψει.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο πρόγραμμα, θα σας αποστείλουμε τους κωδικούς εισαγωγής και οδηγίες για εκκίνηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης.

Βέβαια μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας μέσω της σελίδας https://elearning.yeka.gr  κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτετε, συμπληρώνοντας τη φόρμα  ΄΄ Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής ΄΄.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και την παρακολούθηση των 100 ωρών του προγράμματος, θα λάβετε εκπαιδευτικό επίδομα 600 €, το οποίο καταβάλλεται σε 2 δόσεις (400 € με την επιλογή σας ως δικαιούχος και 200 € μετά την ολοκλήρωση της τηλεκατάρτισης).

Στο αντικείμενο Βασικές Ψηφιακές δεξιότητες έχετε την δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων σας (προαιρετικά)

Πληροφορίες:

Πιστοποιημένο κέντρο ECDL και Peoplecert Κω

INFOΠΑΙΔΕΙΑ - TECHNOPLUS , Κολοκοτρώνη 9 , Κως , Τηλ: 2242049440 – 6936654327, Email: techkos@otenet.gr

bottom of page