top of page

Voucher 600 ευρώ: Ανακοινώθηκαν τα αντικείμενα | Κάντε Αίτηση Συμμετοχής


Ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων το περιεχόμενο του Προγράμματος Στήριξης Επιστημόνων & Ελεύθερων Επαγγελματιών, που πλήττονται από τον Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Επιταγές Τηλεκατάρτισης (Voucher) των 600 ευρώ που απευθύνονται σε 6 επιστημονικούς κλάδους και αφορούν: Δικηγόρους, Γιατρούς, Οδοντιάτρους, Ψυχιάτρους, Λοιπό Ιατρικό Προσωπικό, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Οικονομολόγους, Εκπαιδευτικούς, Λογιστές και Ερευνητές.

Για να επωφεληθείτε από την πρόσκληση, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κάνετε την αίτηση συμμετοχής στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ (elearning.yeka.gr ) μέχρι την Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 23.59. Βρείτε αναλυτικά την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος . Πατήστε εδώ.

Τι σας παρέχουμε #1 Η ACTA είναι Φορέας Πιστοποίησης διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012. Σας παρέχουμε, λοιπόν, τη δυνατότητα Πιστοποίησης των συμμετεχόντων σας με τα διαπιστευμένα πιστοποιητικά της ACTA.

#2 Η τηλεκατάρτιση των επιστημόνων στα παρακάτω πεδία θα γίνει ασύγχρονα και εξ αποστάσεως (100 ώρες τηλεκπαίδευσης). Σας παρέχουμε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης προκειμένου να διεξάγετε τη διαδικασία απρόσκοπτα και αποτελεσματικά.

Τα αντικείμενα της τηλεκατάρτισης είναι τα εξής: -Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

-Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

-Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

-Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου

-Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

-Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

-Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία

-Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

-Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

-Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την αίτηση Κάθε πάροχος κατάρτισης που ενδιαφέρεται να εγγραφεί στο Μητρώο Παρόχων πρέπει επί ποινή αποκλεισμού (σελίδες 18-19, στο συνημμένο PDF):

#1 Να αιτηθεί τη συμμετοχή του μέσω της ιστοσελίδας του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (elearning.yeka.gr) κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet σύμφωνα με το υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής Παρόχου Κατάρτισης (Παράρτημα ΙΙΙ) της παρούσας, ως πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τους αρμόδιους φορείς.

#2 Κατά την υποβολή του αιτήματος, η ιστοσελίδα του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr) ελέγχει τα στοιχεία του παρόχου κατάρτισης σε σχέση με τα επίσημα στοιχεία που τηρούνται στην Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και σε περίπτωση μη ταυτοποίησης τους, δεν επιτρέπει την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

#3 Να συμπληρώσει και να υποβάλει την «Αίτηση Συμμετοχής» ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr )

#4 Η «Αίτηση Συμμετοχής» που συμπληρώνει ο πάροχος κατάρτισης περιλαμβάνει υποχρεωτικά: 1) Τα στοιχεία του παρόχου κατάρτισης (επωνυμία, διεύθυνση, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., Κωδικός παρόχου ή αριθμός αδείας παρόχου). 2) Τα στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση,κινητό τηλ. e-mail, θέση στην εταιρεία). 3) Tα στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). 4) Την ιστοσελίδα που διαθέτει ο πάροχος κατάρτισης. 5) Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN, Τράπεζα), στον οποίο και θα καταβληθεί η αμοιβή του για τις υπηρεσίες που θα παράσχει στο πλαίσιο της παρούσας.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των παρόχων κατάρτισης λήγει την Κυριακή 5/4/2020 και ώρα 23:59.

Info: Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 7239770 και μέσω mail στο info@acta.edu.gr | Επισκεφθείτε το site της ACTA με ένα κλικ ΕΔΩ

Με εκτίμηση, Τμήμα Ανάπτυξης & Υποστήριξης Δικτύου.


Για Οδηγίες πατήστε εδώ

Komentar


bottom of page