top of page

VOUCHER ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ


Voucher Επιστημόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών | Επιταγές Τηλεκατάρτισης

Αγαπητές κυρίες / αγαπητοί κύριοι,  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Taseis σε Αθήνα και Πειραιά παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Πρόθεσή μας είναι να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις των καιρών, δίνοντας προτεραιότητα στην ΑΣΦΑΛΗ, ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ επιμόρφωση των επαγγελματιών όλων των κλάδων με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης. 

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης αναμένεται να τεθεί σε άμεση εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συνολικού κόστους 180 εκ. ευρώ το οποίο προβλέπει ενίσχυση 600 ευρώ για κάθε δικαιούχο αυτοαπασχολούμενο ο οποίος θα δηλώσει συμμετοχή. 

Το πρόγραμμα θα ενταχθεί στο «Σύστημα Επιταγών Κατάρτισης» (Training Voucher) και θα περιλαμβάνει:

  • 100 ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (η μέθοδος αφορά σε μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε τόπο και χρόνο που επιλέγει ο εκπαιδευόμενος, οποιαδήποτε ώρα/ημέρα)

  • Εκπαιδευτικό επίδομα κατάρτισης 600 € το οποίο θα καταβληθεί σε δύο δόσεις.

  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης

Σε αυτό θα ενταχθούν 166.000 επιστήμονες από 6 κλάδους: 

  • Δικηγόροι

  • Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)

  • Μηχανικοί / αρχιτέκτονες

  • Οικονομολόγοι /Λογιστές

  • Εκπαιδευτικοί και Ερευνητές 

Η επιμόρφωσή των επαγγελματιών μέσω του προγράμματος στοχεύει στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ανωτέρω κλάδων.


Τα ΚΔΒΜ2 TASEIS είναι πιστοποιημένα απο τον ΕΟΠΠΕΠ, με δομές σε Αθήνα και Πειραιά, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει αυτόνομα αλλά και μαζί με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων με την μέθοδο της εξ αποστάσεως μάθησης, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να βοηθήσουν τους ωφελούμενους να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες  με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

H πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης των ΚΔΒΜ Taseis, www.taseis.edu.gr (moodle) είναι εύχρηστη, έχει στο ενεργητικό της χιλιάδες ώρες σύγχρονης, ασύγχρονης και μικτής μεθόδου τηλεκατάρτισης, ενώ είναι εγκατεστημένη σε ένα από τα πιο αξιόπιστα ευρωπαϊκά data center. Οι πρόθυμοι τεχνικοί μας σας παρέχουν υποστήριξη σε οτιδήποτε και εαν χρειαστείτε  7 ημέρες την εβδομάδα (8πμ - 10μμ).  Παράλληλα, τα ΚΔΒΜ Taseis προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των εκπαιδευόμενων καθώς έχουν εγκαταστήσει και εφαρμόζουν Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ΕΝ ISO 27001:2013 για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχουν και έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις απαιτήσεις  του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR

Συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 2103310240

…Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους μας!

Taseis ΚΔΒΜ2 ΔΟΜΗ Α: Αιόλου 72, Αθήνα ΔΟΜΗ Β: Διστόμου 7-9, Πειραιάς τηλέφωνο: 2103310240 – 241 , email: info@taseism.gr website: www.taseism.gr , Facebook Page: taseis.management.official.page

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μπορείτε να επιλέξετε διαγραφή απο την λίστα ενημερώσεων

Comments


bottom of page