Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Δικηγορικός Σύλλογος Κω Καλύμνου

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Δ.Σ. ΚΩ

• Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 00:38
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο

Ανακήρυξη Υποψηφίου Προέδρου και Συμβούλων

1 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ
Πλατεία Πλατάνου
853 00 ΚΩΣ
Τηλ.: 2242 0 48915
Fax.: 2242 0 21025

Aριθ. Πρωτ.     6
68/1-2-2014

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, λαμβάνοντας υπόψη τις νόμιμα και παραδεκτά υποβληθείσες, κατά τα άρθρα 109 παρ. 1β και 111 του Ν. 4194/2013 αιτήσεις υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την 23-2-2014 για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω (επαναληπτικές 2-3-2014), σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 112 του Κώδικα Δικηγόρων (Ν. 4194/2013) σε συνδυασμό με τη μεταβατική του άρθρου 165 παρ. 7, (όπως το τελευταίο εδάφιο της παρ. 7 προστέθηκε με το άρθρο 7 παρ. 13 περ. β του ν. 4205/2013) κατ’ αλφαβητική σειρά:

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ

α. Υποψήφιο Πρόεδρο

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΙΘΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

β. Υποψήφιους Συμβούλους

1. ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΙΛΛΗΡΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
2. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
3. ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
4. ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Κως, 1η Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΑΒΡΙΘΗΣ

Νομική Βοήθεια γιά Νέους

Νομική Βοήθεια Γιά Νέους

Αν είσαι νέος έως 30 ετών και χρειάζεσαι νομική βοήθεια αλλά δεν έχεις τους αναγκαίους   οικονομικούς πόρους, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς μέσω του προγράμματος «Νομική Βοήθεια  για Νέους» μπορεί να καλύψει την εκπροσώπησή σου τόσο εξωδικαστικά όσο και ενώπιον των δικαστηρίων.

Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου