Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Δικηγορικός Σύλλογος Κω Καλύμνου
A+ A A-

Ιστότοπος Νέων Δικηγορικού Συλλόγου Κω

Ιστολόγιο 'Αρθρων Νέων Δικηγορικού Συλλόγου Κω

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Δ.Σ. ΚΩ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  • Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 12:01
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

                       ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

                               Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

          Σύμφωνα με το άρθρο 138 του ν. 4194/2013 (Κώδικας Δικηγόρων) και κατόπιν της από 21/11/2014 απόφασης της Ολομελείας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που έλαβε χώρα στην Αθήνα, η συντονιστική επιτροπή της Ολομελείας καλεί τους δικηγόρους όλης της χώρας, όπως συμμετάσχουν σε δημοψήφισμα, προκειμένου να δηλώσουν αφενός τη συμφωνία τους ή μη στο κατατεθέν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχέδιο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, και αφετέρου το είδος και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

          Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στα γραφεία κάθε Δικηγορικού Συλλόγου στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 7 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.

   Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας και της Συντονιστικής Επιτροπής

                                 Βασίλειος Αλεξανδρής


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κω,  μετά την απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στις 22/11/2014,  καλεί τα μέλη του όπως συμμετάσχουν στο ανωτέρω δημοψήφισμα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 8 π.μ μέχρι τις 2 μ.μ, στα γραφεία του Συλλόγου, Πλατεία Πλατάνου Κως και για τους συναδέλφους της Καλύμνου στις 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στην Κάλυμνο.

 Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός  Γραμματέας 

 Παναγιώτης Α. Αβρίθης     Γεώργιος Εμμ. Χατζηνικολάου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ασκούμενοι)

  • Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 12:44
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Espa 2007 2013

 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ  Κως 12/9/2014

                                                                          

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ                              

Καλούνται οι ασκούμενοι δικηγόροι της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Κω που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, να το δηλώσουν στη Γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.

Η προσφερόμενη θέση είναι μία (1) για ασκούμενους δικηγόρους, που πρώτη φορά επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εξάμηνο από 16/9/2014 μέχρι 15/3/2015. Σημειώνεται δε ότι το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο Γενικός Γραμματέας
 Παναγιώτης Αβρίθης  Νικ. Χατζηβασίλης

Νομική Βοήθεια γιά Νέους

Νομική Βοήθεια Γιά Νέους

  Αν είσαι νέος έως 30 ετών και χρειάζεσαι νομική βοήθεια αλλά δεν έχεις τους αναγκαίους   οικονομικούς πόρους, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς μέσω του προγράμματος «Νομική Βοήθεια  για Νέους» μπορεί να καλύψει την εκπροσώπησή σου τόσο εξωδικαστικά όσο και ενώπιον των δικαστηρίων.
 

Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου