Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Δικηγορικός Σύλλογος Κω Καλύμνου
A+ A A-

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

  • Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:04
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 17
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου σας καλωσορίζουν στην επίσημη και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.
Ο Σύλλογός μας ακολουθώντας τις επιταγές των σύγχρονων καιρών δημιούργησε τον δικτυακό του τόπο με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων δικηγόρων, του νομικού κόσμου γενικότερα, καθώς και του κοινού. 

Καλή σας πλοήγηση
 

Google Maps * Τα γραφεία του Συλλόγου

Ενημερωση μεσω Εμαιλ

Υποστήριξη Mobile Συσκευών

Υποστηριξη νέων τεχνολογιών και κινητών συσκευώνΑπό τον Ιούνιο του 2012 ο ιστότοπος  του Δικηγορικού Συλλόγου μας διαμορφώθηκε γιά να υποστηρίζει και συσκευές νέας τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets & mobile devices. 
Η απεικόνιση του ιστότοπου μας γίνεται αυτόματα αναλογα με τον τύπο της συσκευής σας.

Ελπίζουμε η προσπάθεια μας να βοηθήσει στην επίτευξη των μέγιστων γιά τα μέλη μας και την κοινωνία μας γενικότερα.

Από το Δ.Σ

Νομική Βοήθεια γιά Νέους

Νομική Βοήθεια Γιά Νέους

  Αν είσαι νέος έως 30 ετών και χρειάζεσαι νομική βοήθεια αλλά δεν έχεις τους αναγκαίους   οικονομικούς πόρους, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς μέσω του προγράμματος «Νομική Βοήθεια  για Νέους» μπορεί να καλύψει την εκπροσώπησή σου τόσο εξωδικαστικά όσο και ενώπιον των δικαστηρίων.